en dag kvar

tjäääna.

sista dagen på jobbet imorgon, sen vet jag inte när jag jobbar nästa gång men har iaf fått lovat att vara ledig hela nästa vecka, kan behövas efter en lång slitig vår, sommar och höst i ett kör.

tänkte spendera hela veckan i skogen men igår damp det ner en remiss från reumatologen och dit ska jag visst på onsdag :( usch och fy. enda gången jag någonsin känner mig sjuk är efter det besöket då alla bara klankar ner på mig att jag ska be om hjälp, använda mer hjälpmedel och äta mer mediciner... jag vet att jag är klen i nyporna, har svårt att kliva upp ur sängen och är stel men det finns faktiskt många som har det värre ! det är väl bara att vakna tidigare så att man kommer upp i tid och skaffa plastmuggar och plasttallrikar :P

idag blir det tvätt för hela slanten, måste även hinna fixa med mammas present och såklart hundarna då. viltspåret igår gick jättebra, orkade dock bara dra ett längre, energin dog ut när jag klampade runt i skogen och grankvistarna slog i ansiktet och jag ville bara lägga mig i badkaret och dö ett tag.

nå niin.
vi hörs !