and theeeeeeen ?

hejsan bloggen.

känns verkligen som en "and theeeeen" dag idag, putsar, fejar, aktiverar hundar, lagar mat, surfar, shoppar och klockan är bara 10 och jag är f r u k t a n s v ä r t rastlös.... känns verkligen tomt nu när alla har lämnat oss och lägenheten står i princip tom. saknar särskillt fanny och elin, kanske för att det var så skönt att alltid ha någon att prata med och det alltid var full rulle ? :) välkomna tillbaka tjejer, när ni än vill !

har inte avlagt någon hundrapport på länge så här kommer den :

fjälla växer så att det knakar, hon är snart uppe i teddys mankhöjd. tung blir hon oxå och äter som en häst ;) hon har visat superstort intresse för apport, både vatten och land, och vi har även införskaffat oss några dummys, tur att man har en mamma som är en hejare med symaskinen och kan fixa sånt åt oss ! badande och att simma tycker hon är jättekul och det känns ju skönt att det kommer naturligt. hon har inte tuggat sönder en enda pinal här hemma (peppar peppar ta i trä) och hon platsar in i flocken fint och får sig några "hurvlar" när hon går för långt, så det är ju helt suveränt ! nu sover hon även hela nätterna och är i princip helt rumsren, igår kissade hon inne men det var bara för att hon var så uppe i varv och hade inte tid att säga till då hon lekte med nessie som en blådåre. nos har hon oxå, har hämtat en rävsvans från pello som hon både bär och spårar :) nu längtar jag bara efter att få ställa ut henne, usch, det kliar i utställningsnerverna :D

teddy och sassa har det allmänt gott (förutom att dom har en ap-jobbig valp som hela tiden tar deras korgar, leksaker och biter som) och tycker att det är jobbigt med värmen, man kan ju inte göra så mycket mer aktivt än att promenera och simma, har inte blivit av att åka inlines eller cykla på hela juli, däremot var vi och sprang två dagar medans det regnade, ljuvligt ! teddy är helt fantastisk när det gäller lydnasträningen och jag tror att han tycker att det är lika kul som mig, och det är ju positivt. det enda problemet med honom är att han har blivit mycket mer "skällig" efter att ronja har gått bort... sassa, hon har simmat och simmat och simmat och simmat och jaa, ni förstår... hon är helt enkelt en riktig vatten-tok, enda gången hon inte kommer på inkallning är i vattnet då hon inte vill upp !

på tal om det så var jag superstolta över dom när vi var till pello ! hundarna lekte på gården hos moppa när det cyklar förbi en man med en gråhund som skällde ganska friskt... teddy, sassa, fjälla och även dinka rusade ut mot vägen skällandes, men direkt jag ropade till så vände dom allihopa på en femkrona, aaah, då känner man sig stolt !  

nej, nu har jag inte tid med bloggande mer, ska börja fixa lunchen nu.
men vi hörs.