sjukling

hejsan bloggen.

så går även denna vecka mot slutet, tiden rusar iväg och jag är mer sysselsat än någonsin förr. har mycket jobb nu, 6 kvällar på raken och det har gått rätt bra med tanke på hur ont jag har haft, enda superjobbiga dagen var på onsdag då jag hade en timme kvar på jobbet och nästan var tvungen att gå hem för att smärtan blev så tung, men jag har märkt att jag är inte är typen som ger upp, så ger jag fan på att jag ska klara det så gör jag oxå det. sen vet jag inte hur bra det är i längden att "kämpa mot" sin egen kropp, men i nuläget vet jag inte vad jag ska göra annars...

magnetröntgen gick bra med tanke på att jag var superförkyld och hostig, sista tre minuterna fick jag hålla varenda muskel i kroppen för att inte nysa och spräcka skallen i taket, är ju som inte liiiiite trångt där inne. kan tänka mig att en kista är behagligare att ligga i, mer plats iaf :)

hembesöket hos anita & seppo var helt suveränt som vanligt, fick träffa samtliga hundar igen och ronja blev lite lätt förtjust i collie-ponken pontus ;) jag fick även träffa världens vackraste ice och anitas "nya" colliehane diango, wow säger jag bara, vilket snygging ! första gången jag har varit helt frälst av en collie ;) så det blev en lång dag på vift, åkte åtta och var hemma åtta.

reumatologbesöket blev inställd, och det var lite tråkigt, men det får gå. fick tid i mitten på april istället och har bokat en tid till vårdcentralen här för att diskutera kortisonsprutor och om jag eventuellt ska ta några för att klara av påsken, men helst av allt vill jag hålla ut, men eventuellt blir det att börja med metotrexat som hämmar celldelningen, alltså cellgifter. men dom menar som på att det är lindrigare än kortison så vi får väl se...

nej nu räcker det med sjuk-prat ! förövrigt så längtar jag efter påsken och ungarna kommer :) nu på söndag anordnar övertorneå hundklubb en hundpromenad runt särkijärvi, så kom ni oxå !

nu ska jag vänta på att mami kommer hit.