vad ska man ha på sig ?

hej bloggen.

imorgon är det halloween (eller är det teoretiskt på lördag?) och jag ska ut med mina vänner... då är ju bara den stora eviga frågan : vad ska jag ha på mig ? jag går inte ut ofta, max 3-4 ggr / år, jag har oftast samma mundering, jeans och ett färgglatt linne, men det kanske är lite tråkigt att alltid köra samma stuk ? klänning hade jag förra året, en rosa sådan och då var den ständiga kommentaren "oj-vad-kul-att-du-oxå-har-klätt-ut-dig", vilket jag egentligen inte hade. hmpf ! så klänning är bara att glömma och enda kjolen jag har är en jeanskjol i modell k o r t och då blir det ju ett legginsproblem såklart oxå... fy så jobbigt, hade varit mycket enklare att vara hemma med mina älskade mjukisbyxor och fleecejacka ! nej, nu får detta ämne vara färdigdiskuterat.

förövrigt sitter jag här hemma och tittar på när min älskade gordon-tjej ligger och tuggar frenetiskt på ett grisöra. dom andra tuggade upp sina redan i helgen, men ronja sparar alltid sitt och småtuggar då och då och det driver ju givetvis sassa & teddy till vansinne. hihi, typiskt storesyster-syndrom ;)

nehejdu, nu ska jag ta ett ryck och städa toan, blä, men ett nödvändigt ont. senare blir det plugg med sara, blä det med, inte sara då, utan pluggandet :P

hejråå.