aktiv helg.

tjena bloggen !

nu har ju alltså oscar kommit och det är jättemysigt och roligt. klart att killen är lite vildare än fanny, men vadå, pojkar är ju pojkar. vi hämtade honom i fredags i happis och har hunnit med en hel massa sen dess ! bl.a ett besök på det efterlängtade candyworld ! han blev minst lika förtjust som dom andra kläppsen oxå blev vid deras första besök.

    

på lördag var det kanonväder så vi stack till ekobadet en vända med guttis och ebba. dom plaskade på och var som sjölejon ! efter det var det dags att fara och heja på maria som var med på drakbåtstävligen och paddlade, ungarna badade med kläderna på och vi spelade minigolf. var bara hem en snabb vända för att äta både lunch och middag, men annars var vi ute nonstop mellan 10.00 och 20.00. man var ju som lite mör efter en sån dag, men kul hade vi.

    
   

efter en hel dag så var det då dags för myskväll. både ebba och gustav bestämde sig för att sova över hos oss så så fick det bli ! kånkade över en madrass från maria (vi har ju redan en säng i vardagsrummet) och fixade klart lite melon, chips och godis och satte på en dvd. klockan nio hade samtliga barn somnat och drömde sött ;)

 

sen var det helt plötsligt morgon igen och superfint väder, IGEN ! självklart stack vi iväg till ekobadet igen och var där mellan 10.00 - 13.00. sen hem och luncha och så for ungarna iväg till korva. oscar följde oxå med så nu har vi luuugn och ro, äntligen ! nu blir det en relativt lugn vecka, fanny kommer till helgen, oscar kommer tillbaka på tisdag. slänger slutligen upp lite bilder från idag, ha det gott !

    
  

hej och hå. !