marknadsundersökning.

ojsan hejsan.

idag ringde dom från StatistiskaCentralByrån och jag fick göra en undersökning ! min första ! nästan skamligt med tanke på att jag jobbade på ett marknadsundersökningsföretag i nästan två år. illa. men det gick snabbt och koncist. dock rätt monoton och tråkig kille som ringde, själv var man mkt mer "ärtig" :)

dagen har förlöpt bra. sova, äta, jobba, äta, jobba mer, mysa med guttis, äta, glo på tv, sova, bada, sova. vilka dagar man har ! äter och sover, illa ! någon som har lust att rymma med till bahamas typ ?! svårt att göra ngt vettigare av livet när man inte har en aning om vad man v i l l göra. läsa ? det är ju jag ska låta superambitiös och börja pladdra på om intressanta inriktningar och liknande... nej tack ! känns ärligt talat inte som att något tilltalar mig just nu. var ju nyss vi slutade läsa på gymnasiet !

såklart vill jag bli ngt. men jag tycker att jag lär mig mkt varje dag, räcker inte det ? att gå i livets skola ? äh. nu spånar jag bara på.

nu är jag sugen på en fest. har ju inte varit ut sen lina var hemma. alltså hundra år sen. november ? början på december ? lina, det ÄR verkligen dags att komma hem igen. bara låta en hel kväll gå åt till att stå i ett hörn och prata skit. ;)

äh.
nu ska jag springa till tvättstugan.