lördag idag. eller ?

tja bloggen.

äntligen får jag upp mina bilder, började att ladda upp dom i förrgår men ingenting hände så jag struntade i det. nåväl, bättre sent än aldrig. vad har hänt då ? jo :

- jag har haft två stycken fina tjejer hos mig i en vecka som har skött sig otroligt fint och det var jättetrist när dom for hem, men jag förstår ju att deras mammor vill ha hem dom ;)

- jag har tok-jobbat som en jäkla gris och försökt att formatera mitt liv kring jobbet.

- jag har klippt bichonen betty igår (med sara som assistent) och det blev jättebra !!!

- jag har tränat som en galning med teddy i lydnad, försöker oxå att jobba med positivförstärkning istället för att som vanligtvis när dumma matte blir stressad och kör på negativförstärkning istället. slut på det nu ! har även jobbat stenhårt med sassa och apporten, blir nästan tårögd när jag tänker på hur mkt hon ger tillbaka ! min fina tjej...

- jag har fått mitt clip on hår från rapunzel of sweden som sitter jättefint och var superenkelt att fästa. värt varenda krona !

- jag försöker att planera in en umeå-mini-semester någongång inom den närmsta framtiden.

- jag försöker att komma ihåg vilken veckodag det är, och tillsist har jag insett att det är INTE lördag idag utan torsdag.



        

här har vi iaf lite bilder från pajala marknad som vi oxå har hunnit med (otroligt nog). denna gång hade vi med oss ivar, ebba och fanny och det blev en hel del karuseller, sockervadd och ballonger ! inte lätt att klämma in tre kläpps (varav en storlek lite större) en sulkyvagn, två ballonger, en massa påsar, tre hundar och två vuxna i en liten liten golf... haha !



ivar har ju oxå hunnit fylla hela fyra år och blivit en ännu större kille, och stor kille vill ju såklart ha en stor-kille-tårta. den blev rätt fin efter mycket möda och stort besvär.


   

här var middagen som brudarna supricade oss med, och den smakade verkligen lika gott som den såg ut ! dessutom var det första gången bägge två lagade köttfärs. vilka stjärnor !

 
och tillsist mitt "nya" hår. vad tycks ?