tolerans.

har haft en diskussion med en "gammal" vän / granne om ordet tolerans. tolerans enligt mig är inte ett positivt laddat ord - tvärtom, man ska inte svälja all skit. "tack och hej, dörren är där." se bara på t.ex. lasermannen som nu efter många, men ändå alltför få år inne, vill bli benådad. stackars mig, blir inspärrad och har ingen frihet, ni måste sätta er in i min situation, var toleranta ! skitsnack. du är dömd för ett straff som du begått, som enligt mig fick alldeles för kort strafftid. här ska inte talas om tolerans ! hah !

det är bra att vara envis och stå fast vid det man själv känner är rätt. det har jag kommit fram till. om man konstant ska tvinga sig till att göra saker som känns fel i hjärta och själ så ska man stå emot och slåss för sin sak.

kunde inte sova inatt. låg vaken och tänkte på att det nog är hemskt. hemskt att man ska behöva göra så pass grova fel för att man ska bli sedd av sin omgivning, men hey, det verkar ju fungera. den enskilda personen som sköter sig själv - (och skiter i andra?) får ingenting för den saken. nej nej. gör någonting jävligt fel så får du sympatier, för då är det ju så solklart synd om dig.

ja. jag är arg och bitter idag.
over and out.